Bilverksted

Bilverksted

Vi reparerer alle bilmerker

Vi utfører firehjulskontroll, periodisk kjøretøykontroll, tekniske undersøkelser, eksosanlegg, clutch, bremser og servicearbeid m.m.

Nyere biler får stadig mer og mer avansert teknisk utstyr og det er derfor viktig å holde seg oppdatert på dette området. Borgar Kittilsen Verksted har investert i moderne teknisk utstyr og er godt rustet til å reparere din bil.

Vi bruker Hunter DSP forstillingsapparat, som er svært moderne og nøyaktig. Det er et målesystem med tråløse sensorer. Vi har 3 punkts kontinuerlig felgkastkompensering som tillater at hjulet kan roteres. På spissingskalibrering bruker vi 8 sensors system.

Vi er et Automester verksted. Og vi kjøper deler til din bil fra Hellanor AS. Det er de samme originaldelene som merkevareforhandlerene. Mange tror at bilen må til merkeverkstedet for å kunne beholde garantier og få utført gyldig service. Dette er ikke tilfelle. Det er i dag Fritt verkstedvalg i Norge (felles regel for EU/EØS land). Vårt stempel i serviceheftet er like gyldig som merkeverkstedets.

God konkurranseevne forutsetter høy faglig kompetanse på alle nivåer. Våre mekanikere har mange års erfaring, og de kjenner til samtlige bilmerker.

Automester