Om oss

Borger Kittilsen Verksted AS er et moderne bilverksted med en over 75 år lang historie. Hos oss blir både du og kjøretøyet ditt tatt godt vare på. 

Velkommen til et av landets mest moderne verksteder

Borgar Kittilsen Verksted AS i Skien er et av landets mest moderne og best utstyrte verksteder. Vi kan hjelpe deg med oppretting, lakkering, og service.

Over 75 år med erfaring

Borgar Kittilsen Verksted AS har i dag over 75 år som autorisert spesialverksted for oppretting og lakkering. Historien startet i 1947 med enkeltpersonsforetaket Bodahls Verksted. Den lille tomannsbedriften vokste med tiden til ca. 15 ansatte. 

I juli 1976 overtok Borgar Kittilsen lakkavdelingen. I februar 1982 inngikk han en ny leieavtale med Lars Bodahl, og ble driver av hele verkstedet. Etter over 40 år som daglig leder, gikk Borgar av med pensjon i 2018. I dag drives verkstedet av datteren hans, Janne Kittilsen, og teller ca. 20 ansatte.

Solid kompetanse og lang fartstid

Borgar Kittilsen Verksted AS består av fagfolk med solid kompetanse og lang fartstid. Mange av våre lærlinger jobber hos oss fremdeles, men nå som fulltidsansatte. Det er en trygghet for både oss og deg som kunde å ha et stabilt verksted å gå til.

Vi tar miljøet på alvor

Vi er stolte av å ha vært det første billakkeringsverkstedet i Telemark, Vestfold og Agder som ble miljøgodkjent etter det som da het Grønt Verksted. I dag er vi godkjent Miljøfyrtårnbedrift for både bilverksted og skade- og lakkeringsverksted.

Vi er her for deg

Vi ønsker alle nye og gamle kunder velkommen. Hos oss blir både du og ditt kjøretøy tatt godt vare på. Som familiebedrift setter vi høye krav til oss selv og arbeidet vi utfører.

Har du fått en skade på bilen eller trenger en service? Uansett hva det måtte være, er vi her for deg.