Tilbake til forsiden

Vedtagelse av vilkår

Ved å besøke og bruke dette nettstedet godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

Rettigheter

Borgar Kittilsen Verksted AS har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse. Ta gjerne kontakt med oss.

Ansvar for innholdet på nettstedet

Borgar Kittilsen Verksted AS garanterer ikke for innholdet på nettsiden og kan når som helst helt eller delvis endre eller fjerne innholdet. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.

Ingen registrering ved anonymt besøk

Når du besøker denne siden blir det ikke registrert opplysninger om deg med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv.Ved besøk til våre web-servere registreres IP-adressen din bare for å kunne telle antall besøk, gjennomsnittstiden per besøk, hvilke sider som blir besøkt og liknende. Statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet.

Kommunikasjon med deg

Avhengig av formålet med registreringen av opplysninger om deg vil vi sende deg informasjon knyttet til dette formålet. Dersom du ønsker å motta dette, er det nødvendig at du avgir samtykke til dette når du registrerer deg. 

Personopplysninger avgitt på denne siden

Denne siden behandler personopplysninger i henhold til kravene i personopplysningsloven. Personopplysninger vil først bli registrert ved ditt samtykke til registrering. 

Du har innsynsrett i egne opplysninger

Personopplysninger, vil bli oppbevart i ti år i henhold til bokføringslovens krav, og ditt navn og kontaktinformasjon vil inngå i vårt kunderegister. Hvis du ønsker at personopplysninger om deg skal rettes eller slettes fra våre arkiver kan du ta kontakt for å be om retting eller sletting. Vi lagrer ikke flere opplysninger om deg enn det som er nødvendig for ditt kundeforhold og vår etterlevelse av regnskapslovgivningen, og benytter ikke opplysningene til andre forhold enn å ivareta våre forpliktelser overfor deg som kunde. Når vi ber deg om å registrere personopplysninger vil de ikke bli brukt til annet enn det du samtykker til når du registrerer opplysningene. Før du samtykker skal du være informert om hva opplysningene skal brukes til. I den grad vi vil dele personopplysninger med andre vil dette skje innenfor lovens krav, og bare med de som utfører tjenester for oss som databehandlere, for eksempel i forbindelse med elektronisk betalingsformidling. Slik tilgang gis bare der det er nødvendig, og ikke for noe annet formål enn å gi deg den behandling som er avtalt. Vi kan i tillegg utlevere personopplysninger dersom vi er pålagt slik utlevering med hjemmel i lov eller rettslig kjennelse. Vi har for øvrig rett til å overføre vår kundedatabase, herunder personopplysninger, til en tredjepart som helt eller delvis overtar vår virksomhet i et oppkjøp eller en delvis overdragelse.

Lenker

Som en service til brukerne inneholder denne siden lenker til andre nettsteder som inneholder relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.

Cookies

Denne siden benytter såkalte «cookies». En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og til statistikk. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig. Funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som «innstillinger», «sikkerhet» e.l. Dette vil imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet generelt. 

Statistikkverktøy

For at vi skal kunne utvikle og forbedre nettstedet vårt bruker vi verktøyet Google Analytics for å samle inn og analysere anonymisert trafikkdata. Vi administrerer dette verktøyet ved hjelp av Google Tag Manager. Google Analytics og Google Tag Manager er levert av Google Inc («Google»). Google Analytics bruker informasjonskapsler for å analysere hvordan besøkende anvender nettsidene våre. Brukerne vil være anonyme og ingen personlig identifiserbar informasjon sendes eller deles.

Kontaktinformasjon.

Spørsmål i tilknytning til innhold og bruk av siden samt personvern, retting og sletting av personopplysninger kan sendes til post@borgarkittilsen.no

Tilbake til forsiden