Tjenester

Borgar Kittilsen Verksted AS er godkjent som Skadeklasse 2 av Statens Veivesen, høy kompetanse på karosseri og billakkering. Verkstedet utfører også servicer, EU-kontroll, 4-hjulskontroller og .

Oppretting
– garantert kyndig arbeid

Har du bulket eller ripet opp lakken? Ring oss så hjelper vi deg. Borgar Kittilsen Verksted AS har over 75 års erfaring, og gir deg trygghet og garantert kyndig arbeid. På karosseriverkstedet bruker vi Car O Liner og moderne datautstyr. Etter oppretting testes bilen med en firehjulskontroll. Skaden repareres slik at bilen blir tilbakeført til samme stand som før uhellet.

Vi utfører alle reparasjoner i henhold til fabrikantens spesifikasjoner.

Lakkering
– over 75 års erfaring

Våre lakkerere har høyeste kvalifikasjoner og lang erfaring innen billakkering. Vi holder oss alltid oppdatert på nye produkter og teknikker.

Vi bruker Standox, verdens ledende lakksystem for reparasjon av personbiler. Med base i Wuppertal Tyskland, har Standox i over 50 år levert konkurransedyktige løsninger til kvalitetsbevisste verksteder. Standox produserer komplette lakksystemer som møter alle de nye miljøkravene, samtidig som de tilfredsstiller verkstedenes krav til effektivitet og lønnsomhet.

Bilverksted
– vi fikser alle bilmerker

Hos Borgar Kittilsen verksted kan vi hjelpe deg med firehjulskontroll, EU-kontroll, tekniske undersøkelser, eksosanlegg, clutch, bremser og annet servicearbeid. 

Våre mekanikere har mange års erfaring, og kjenner til samtlige bilmerker. Nyere biler får stadig mer og mer avansert teknisk utstyr. Vi har investert i moderne teknisk utstyr, og er derfor godt rustet til å reparere din bil.

Vi bruker Hunter DSP forstillingsapparat, som er svært moderne og nøyaktig. Det er et målesystem med trådløse sensorer. Vi har 3-punkts kontinuerlig felgkastkompensering, som tillater at hjulet kan roteres. På spissingskalibrering bruker vi 8-sensors system.

Vi er et Sjekkpunkt-verksted, og kjøper deler til din bil fra Romnes AS. Det er de samme originaldelene som merkevareforhandlerne. Mange tror at bilen må til merkeverkstedet for å kunne beholde garantier og få utført gyldig service. Det er ikke tilfelle. Det er i dag fritt verkstedvalg i Norge, som er en felles regel for EU- og EØS-land. Vårt stempel i serviceheftet er like gyldig som merkeverkstedets.

Forsikringsskader
– vi hjelper deg

Vi tar imot skader fra alle forsikringsselskap. Har du vært så uheldig å kollidere, hjelper vi deg med skademelding, taksering, leiebil – og selvfølgelig reparasjon av bilen din.

Fyll alltid ut et skademeldingsskjema, uansett hvor liten skaden er. Vær nøye med å få med registreringsnummeret på motpartens bil og underskrift fra bilføreren. 

Hos Borgar Kittilsen Verksted får alle kunder som har krav på leiebil et tilbud om erstatningsbil/leiebil når de leverer inn sin egen bil.

EU-kontroll

Hensikten med EU-kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) som det egentlig heter, er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

Statens Vegvesen sender ikke lenger ut innkalling til kontroll av kjøretøy. Du må selv følge med og avtale tid for kontrollen. Vi er godkjent for å utføre EU-kontroll, og våre mekanikere har kompetansen og utstyret som tilfredsstiller de krav som bilprodusenten din forventer.