Tjenester

Borgar Kittilsen Verksted består av 4 hovedavdelinger. Vi er spesialister på karosseri og billakkering. Vi har en egen avdeling for reparasjon av handicap og yrkesbiler. Vi ordner også webasto varmere og elektronikk. Vi har også et bilverksted hvor vi utfører service, hjulstillingskontroll og periodisk kontroll av kjøretøy.

Oppretting

Har du bulket eller ripet opp lakken, ring oss så hjelper vi deg. Borgar Kittilsen Verksted har erfaring siden 1947, og gir deg trygghet og garantert kyndig arbeid. På karosseriverkstedet bruker vi Car O Liner og moderne datautstyr for å rette bilene. Det krever stor nøyaktighet når bilene spennes opp på bukken og rettes. Bilene testes med en firehjulskontroll etter at de har vært på oppretting. Skader repareres slik at den skadede bilen blir tilbakeført til samme stand som da skaden inntraff. Verkstedet har utstyr og kompetanse slik at reparasjonen blir utført i henhold til fabrikantens spesifikasjoner.

Lakkering

Erfaring i over 70 år

Våre lakkerere har høyeste kvalifikasjoner og lang erfaring innen billakkering. Lakkererne holder seg oppdatert på nye produkter og teknikker.

Standox er verdens ledende produsent av lakksystemer for reparasjon av personbiler. Med base i Wuppertal Tyskland, har Standox i mer enn 50 år levert konkurransedyktige løsninger til kvalitetsbevisste lakkeringsverksteder.

Standox produserer i dag komplette lakksystemer som møter alle de nye miljøkravene, samtidig som de tilfredsstiller verkstedenes krav til effektivitet og lønnsomhet.

Bilverksted

Vi reparerer alle bilmerker

Vi utfører firehjulskontroll, periodisk kjøretøykontroll, tekniske undersøkelser, eksosanlegg, clutch, bremser og servicearbeid m.m.

Nyere biler får stadig mer og mer avansert teknisk utstyr og det er derfor viktig å holde seg oppdatert på dette området. Borgar Kittilsen Verksted har investert i moderne teknisk utstyr og er godt rustet til å reparere din bil.

Vi bruker Hunter DSP forstillingsapparat, som er svært moderne og nøyaktig. Det er et målesystem med tråløse sensorer. Vi har 3 punkts kontinuerlig felgkastkompensering som tillater at hjulet kan roteres. På spissingskalibrering bruker vi 8 sensors system.

Vi er et Sjekkpunkt verksted. Og vi kjøper deler til din bil fra Romnes AS. Det er de samme originaldelene som merkevareforhandlerene. Mange tror at bilen må til merkeverkstedet for å kunne beholde garantier og få utført gyldig service. Dette er ikke tilfelle. Det er i dag Fritt verkstedvalg i Norge (felles regel for EU/EØS land). Vårt stempel i serviceheftet er like gyldig som merkeverkstedets.

God konkurranseevne forutsetter høy faglig kompetanse på alle nivåer. Våre mekanikere har mange års erfaring, og de kjenner til samtlige bilmerker.

«God service og godt utført arbeid – Tor Erik Åsulfsen»

Forsikringsskader

Vi hjelper deg når uhellet er ute Vi tar imot skader fra alle forsikringsselskap. Er du så uheldig at du har kollidert med din bil hjelper vi deg med skademelding, taksering, leiebil og selvfølgelig reparasjonen av din bil. Når ulykken er ute, husk å skrive skademelding og vær nøye med å få med registreringsnummeret på motpartens bil og underskrift fra bilføreren. Uansett hvor liten skaden skulle være, så fyll ut et skademeldingsskjema. Hos Borgar Kittilsen Verksted får alle kunder som har krav på leiebil et tilbud om erstatningsbil/leiebil når de leverer inn sin egen bil.

Spesialverksted

Vi har en egen spesialavdeling som tar seg av handikap og yrkesbiler.

Handikap biler har mye avansert og spesialtilpasset utstyr.Dette kan være rullestolheiser,elektriske døråpnere og spesialtilpasset kjøreutstyr som el.gass/brems og joystikk styring. Vi reparerer biler etter forhåndsbestilling fra NAV og dekker Telemark og Vestfold fylke.

Yrkesbiler har ofte også behov for spesialtilpassede løsninger, og vi kan tilby et bredt spekter av løsninger innen bilinnredning. Dette kan f.eks. være fra enkle verktøy reoler til fullt verksted med luft og strømforsyning. Eller tilpasning av førermiljø ,seter,pc-løsninger,lysvarsling og annet elektriskt utstyr.

Bilvarme er høyaktuelt i Norge. Vi ettermonterer Webasto og Eberspacher for en rekke bilforhandlere i distriktet og vi kan reparere og overhale varmere . Også på orginale varmere kan vi foreta diagnose og reparere.

Alt det overnevnte innebærer god kjennskap til elektronikk og vi gjør gjerne et førsøk på å løse det, hvis du har et problem med din bil.

Borgar Kittilsen Verksted AS

Hother Bøttgers gate 16
3725 Skien

Veibeskrivelse

Åpningstider

Mandag 07.30 - 16.00
Tirsdag 07.30 - 16.00
Onsdag 07.30 - 16.00
Torsdag 07.30 - 16.00
Fredag 07.30 - 16.00